Föreläsningar & Workshops

Maxa den kreativa tankekraften!

Hur kan du maxa tankekraften? Jo, genom att börja med att förstå hjärnans unika förhållande till handen och faktiskt dra nytta av den fantastiska kopplingen dem emellan. Vi tar med er på en kunskapsresa för att inspirera till större kreativ kapacitet att förbättra era arbetsflöden och hitta nya fruktsamma arbetssätt. I den här workshopen får ni med hjälp av handen, hjärnan och deras bästa vänner, pennan och pappret, åka mot en ny spännande och superanalog destination. Vi tar med deltagarna på en färd full av fakta, insikter och roliga övningar som får den kreativa kapaciteten att gro inom oss alla!

En halvdag eller ett shortstop?

Vi anpassar längd och mängd efter era behov och önskemål. Vill ni förgylla en After work på kontoret kommer vi och kör en Drink&Draw. Vill ni starta dagen med en Brainy Breakfast så kommer vi och väcker er försiktigt med lagom stora tankenötter till morgonkaffet. Gemensamt för alla våra workshops är att vi alltid kombinerar fakta och insikter med kreativa övningar och uppgifter. Kontakta oss gärna så berättar vi mer och får dessutom chans att lyssna in vad ni önskar sätta fokus på!

Är ni redo för lite analog magi! 

KONTAKTA OSS FÖR MER INFO

Publika Drink & Draw

Med jämna och ojämna mellanrum bjuder vi in till publika Drink&Draw på Hotel Noble House i Malmö! Vi kombinerar där små microföreläsningar fulla av kunskap och insikter, testar några övningar, innan vi gärna leder över fritt minglande och klottrande!

Här är bilder från Drink & Draw i september och oktober. Kreativt, lättsamt och allmänt härligt!

Följ oss gärna på våra sociala kanaler för aktuella event och information från oss!

Boka en kaffe med Emma & Tina

  • Bolla din utmaning!
  • Ta hjälp att spåna på din idé!
  • Eller vill du bara veta mer om oss?

Då tar vi med kaffe till dig eller möts digitalt så klart! Boka en kaffe med oss!

Kontakta oss gärna!

EMMA ANDERBERG

emma@enkulresa.se

0706-799694

TINA MATTSSON

tina@enkulresa.se

0708-254946

FÖLJ OSS GÄRNA!