KREATIVITET

Låt oss slå ett slag för dagdrömmeri!

Av maj 5, 2021juli 1st, 2021Inga kommentarer

Äntligen! Som jag har längtat efter detta! Jag visste att en dag skulle revanschen komma! Att dagdrömmeri INTE tillhör förbjudet område eller slöseri med tid. Inte heller bör användas som ett skällsord för den som verkar tappa fokus och släppa efter för tankens fria vandring. NEJ! Dagdrömmeri är rena hälsokuren för hjärnan och möjligen även för själen! Dagdrömmaren är vinnaren i kampen om att hålla ett fortsatt starkt och hälsosamt mindset i en allt mer skruvad och svårbegriplig värld. Inte minst- en urkur för den kreativa tankens kraft och framfart.
Så vill du bli mer kreativ, unna dig lite dagdrömmeri! Och framför allt, gör som vi och gå in och lyssna på Anna Tebelius Bodin som gästar Killer Mindset podden. Ett fantastiskt avsnitt.
Och till alla fellow-dagdrömmare där ute, keep up the good work!/Emma

Svara oss gärna